x تبلیغات
فروش تجهیزات اتاق عمل

آشنایی با چراغ اتاق عمل و مزایا و ویژگی ها

    آشنایی با چراغ اتاق عمل و مزایا و ویژگی ها

فروشگاه به توان تجهیز احیا نمایندگی اصلی فروش انواع چراغ اتاق عمل جراحی و لوازم جانبی چراغ اتاق عمل

چراغ‌های جراحی که به عنوان چراغ‌ اتاق عمل نیز شناخته می‌شوند، وسایل روشنایی تخصصی هستند که در بیمارستان‌ها و کلینیک‌ها به‌ویژه در اتاق‌های عمل برای روش‌های مختلف جراحی استفاده می‌شوند. این چراغ ها نور خنکی را منتشر می کنند که نور طبیعی روز را تقلید می کند بدون اینکه دمای اتاق عمل را افزایش دهد.

علاوه بر این، نور ارائه شده توسط این چراغ ها رنگ ناحیه جراحی را تغییر نمی دهد. آنها برای از بین بردن سایه ها طراحی شده اند و از پانل های بازتابنده استفاده می کنند تا اطمینان حاصل شود که سایه های ایجاد شده توسط جراح روی محل جراحی نمی افتد. شرکت به توان تجهیز تعمیر چراغ اتاق عمل را نیز انجام میدهد که شما میتوانید برای اطلاع از قیمت ها به سایت به توان تجهیز مراجعه کنید.

انواع چراغ های جراحی: 

انواع مختلفی از چراغ های جراحی وجود دارد که ممکن است دارای یک یا دو بازو و لامپ های متعدد باشند که هر کدام برای ارائه نور خاصی قبل، حین و بعد از یک عمل پزشکی طراحی شده اند. این چراغ ها را می توان بر اساس نوع لامپ مورد استفاده آنها دسته بندی کرد. دو نوع متداول موجود در بازار تجهیزات پزشکی لامپ های هالوژن و لامپ های LED (دیود ساطع کننده نور) هستند.

چراغ های جراحی سقفی 

چراغ های جراحی دیواری 

چراغ های جراحی چرخدار قابل حمل

بسته به مدل، می توان از یک چراغ جراحی در هر سه پیکربندی استفاده کرد. به عنوان مثال، یک چراغ سقفی را می توان در یک نقطه ثابت در سقف اتاق عمل نصب کرد. به طور مشابه، چراغ‌های دیواری روی دیوارها نصب می‌شوند، که پیکربندی دیوار بیشتر با چراغ‌های معاینه مرتبط است تا چراغ‌های جراحی. برای افزایش تحرک، چراغ‌های جراحی اغلب روی زمین یافت می‌شوند که معمولاً روی چرخ‌هایی نصب می‌شوند که به آنها اجازه می‌دهد آزادانه در داخل اتاق حرکت کنند. در معاینات، از چراغ های کف متحرک اغلب استفاده می شود. هر یک از این سه نوع نقش مهمی در روشن کردن محل جراحی در حین عمل دارند.

عملکرد اصلی چراغ جراحی روشن کردن ناحیه جراحی بیمار، افزایش دید و راحتی در حین اطمینان از ایمنی در طول عمل است. با نور مناسب، کارکنان اتاق عمل می توانند به سطح بالاتری از کارایی در حین جراحی دست یابند و خطر عوارض را به حداقل برسانند. نور اسپکولار که از سطوح براق مانند ابزار جراحی منعکس می‌شود، نوعی روشنایی است که نقاط روشن را روی این اجسام برجسته می‌کند.

انواع چراغ اتاق عمل

هدف از استفاده از چراغ اتاق عمل ایجاد نوری مانند نور روز، بدون گرما، با عمق نفوذ بالا می باشد. روشنایی این چراغ ها را می توان با یک دکمه کم و زیاد کرد. دستگیره های روی این چراغ به جراح امکان تنظیم ارتفاع را می دهد و این دسته ها خاصیت استریل کنندگی نیز دارند. این چراغ ها با پایه به سقف اتاق عمل متصل می شوند و یا به صورت ثابت کار میکند. در ادامه تمامی انواع چراغ سیالیتیک موجود در سایت ما معرفی خواهد شد. همچنین انواع چراغ اتاق عمل در مقاله ای کامل به همراه ویژگی هایشان توضیح داده شده است که میتوانید آن را در بخش وبلاگ ما مطالعه نمایید.

 

چراغ اتاق عمل تک قمره

این چراغ تک قمره در برند های مارتین، ترامپف، مکت، فیمد و دکتر ماخ در سایت ما موجود است.یکی از انواع چراغ سیالیتیک، چراغ تک قمره است که مصرف انرژی پایین و تولید حداقل حرارت و مزیت نور سرد از ویژگی های آن می باشد. این ویژگی ها کارایی بالا و توانایی استفاده از محصولاتی را تضمین می کند که مطابق با آخرین پیشرفت های فناوری، استانداردهای جهانی را برآورده می کنند. در حوزه طراحی الکترونیکی، ادغام آخرین نسل از LED های SMD و پیکربندی و کنترل نور به دلیل روشنایی طولانی مدت و پایدار ارائه شده توسط این لامپ ها،.

 

چراغ سیالیتیک دو قمره

باید بدانید که ابن چراغ مجهز به لامپ های هالوژن یا ال ای دی هستند که نور سفید را بدون بالا بردن دمای بیمار یا وسایل جراحی ساطع می کنند. این چراغ دو قمره برای از بین بردن سایه ها و خطاهای بینایی طراحی شده است. یکی از برندهای مطرح چراغ های جراحی دو قمره، برند MAQUET است. علاوه بر این، نور تولید شده توسط لامپ های جراحی، رنگ بافت تحت درمان را تغییر نمی دهد. علاوه بر این، چراغ اتاق عمل از نظر عملکرد، تعداد اجزا، روشنایی، تعداد لامپ ها و سایر گزینه ها به طور قابل توجهی متفاوت هستند. این چراغ ثابت دارای طراحی دو قسمتی با فناوری کنترل لمسی است.

چراغ جراحی سه قمره

این چراغ جزو تجهیزات پزشکی است که معمولاً در بیمارستان ها یافت می شوند و برای روشن کردن اتاق های عمل استفاده می شوند. هدف اصلی این چراغ ها تولید نوری است که نور طبیعی خورشید را تقلید می کند و در عین حال گرما را به حداقل می رساند و نفوذ عمیق تری ایجاد می کند. این چراغ جراحی برای روش های مختلف ضروری هستند و روشنایی لازم را برای جراحان و کارکنان اتاق عمل ارائه می دهند.

چراغ سیالیتیک چهار قمره

این چراغ یکی از پرطرفدارترین چراغ اتاق عمل میباشد که از لامپ های زنون یا هالوژن استفاده می کنند و نکته قابل توجه این است که لامپ های زنون گران تر هستند، در حالی که لامپ های هالوژن معمولا استفاده می شوند و نور کافی را ارائه می دهند. علاوه بر این، این چراغ های جراحی مجهز به لامپ های پشتیبان هستند که در صورت خرابی نور اولیه فعال می شوند. لامپ جراحی چهار بازوی ثابت توسط پزشکان، جراحان و متخصصان برای روشن کردن بهینه ناحیه جراحی و افزایش دید در طول عمل استفاده می شود.

اشنایی با انواع ابزار جراحی و کاربرد انواع انها

  اشنایی با انواع ابزار جراحی و کاربرد انواع انها

فروشگاه به توان تجهیز نمایندگی اصلی فروش انواع ابزار جراحی

ابزار جراحی برای اتاق عمل از بالاترین استانداردهای تضمین کیفیت پیروی می کنند. طبقه بندی اولیه ابزار جراحی شامل ابزارهای هموستاتیک، ابزار سوزنگیر جراحی ، ابزارهای برش و تشریح و پنس جراحی است. شرکت به توان تجهیز به عنوان یک شرکت پیشرو ابزار جراحی، ابزارهای ضد زنگ آلمانی را ارائه می دهد که برخی از ابزارها از ترکیبی از کاربید تنگستن یا تیتانیوم ساخته شده اند. تمام فلزات مورد استفاده در ابزار جراحی ما سبک وزن و مقاوم در برابر خوردگی طراحی شده اند.همچنین شرکت ما تعمیر ابزار جراحی را نیز انجام میدهد. 

طبقه بندی ابزار جراحی در اتاق عمل

 ابزار جراحی در اتاق عمل به طور کلی به چهار نوع اصلی طبقه بندی می شوند. این دسته ها شامل ابزارهای همه کاره مانند ابزار استاندارد اتاق عمل، ابزار جراحی اولیه و ابزار جراحی عمومی است.

این طبقه بندی در درجه اول بر اساس استفاده مورد نظر از ابزار است و شامل تمام 54 ابزار و ابزار جراحی ضروری مورد استفاده در اتاق عمل می شود. اجازه دهید هر دسته را با چند مثال مورد بحث قرار دهیم.

ابزار برش و تشریح

این ابزارهای جراحی به طور خاص برای ایجاد برش های دقیق و تشریح بافت ها و ساختارها طراحی شده اند.

در درجه اول، این ابزارها به جراحان در دسترسی به ناحیه مورد نظر، برداشتن بافت‌های آسیب‌دیده یا آسیب‌دیده و انجام روش‌های جراحی پیچیده کمک می‌کنند.

:چند نمونه شامل موارد زیر است

تیغ جراحی 

چاقوی جراحی شناخته شده ترین ابزار برش در روش های جراحی است. این شامل یک تیغه باریک و تیز است که به یک دسته متصل است و جراحان را قادر می سازد برش های دقیق و کنترل شده ای ایجاد کنند. برای پاسخگویی به نیازهای مختلف جراحان، چاقوهای جراحی در اندازه ها و اشکال مختلف موجود هستند. 

در درجه اول، این ابزارهای جراحی به ایجاد برش های اولیه، ایجاد نقاط دسترسی و انجام برش های ظریف کمک می کنند. 

قیچی جراحی 

قیچی جراحی ابزارهای برش همه کاره ای است که در تکنیک های مختلف جراحی مفید است. به طور معمول، آنها دارای دو تیغه متضاد با لبه های تیز هستند که می توانند خمیده یا مستقیم باشند. 

انواع مختلفی از قیچی جراحی وجود دارد. قیچی‌هایی با تیغه‌های ظریف‌تر برای برش‌کاری ظریف ایده‌آل هستند، در حالی که قیچی‌های بزرگ‌تر به بریدن بافت‌ها یا بخیه‌های سخت‌تر کمک می‌کنند. رایج ترین انواع قیچی جراحی شامل قیچی تشریح، قیچی عمل و قیچی مایو می باشد. 

چاقوهای جراحی 

چاقوهای جراحی ابزارهای برش تخصصی هستند که در اتاق عمل برای ایجاد برش های عمیق و دقیق استفاده می شوند. این چاقوها مجهز به تیغه های تیز و نوک نوک تیز و دسته هایی هستند که برای تسهیل در دست گرفتن کنترل شده طراحی شده اند.

فورسپس یکی از متداول‌ترین وسایلی است که توسط متخصصان پزشکی استفاده می‌شود. فورسپس جراحی شامل دو بازوی متضاد است که در یک نقطه محوری به هم متصل شده اند و به دسته هایی برای کنترل مجهز هستند.

آنها در اشکال، اندازه ها و طرح های مختلف وجود دارند. برخی از فورسپس‌های بافت دارای سطوح دندانه‌دار برای افزایش چسبندگی هستند، در حالی که پنس پانسمان دارای سطوح صاف برای بررسی پانسمان‌ها و بخیه‌ها هستند.

 

انواع متداول عبارتند از انبرپس Adson، پنس Debakey و Alice. نوع فرعی دیگر پنس های هموستاتیک است که برای گرفتن بافت های بزرگتر و عروق خونی استفاده می شود.

کشنده های جراحی ابزارهایی هستند که برای نگه داشتن یا جداسازی بافت ها یا اندام ها طراحی شده اند. در درجه اول، آنها جراحان را ادر می سازند تا به نوردهی مطلوب و دسترسی به محل جراحی دست یابند.

سه دسته اصلی جمع کننده های جراحی وجود دارد: جمع کننده های دستی، جمع کننده های خود نگهدار، و جمع کننده های تخصصی برای مناطق آناتومیکی خاص. این ابزار با جمع‌کردن آرام بافت‌ها، دید بهتری را در طول جراحی ایجاد می‌کند و به جراح اجازه می‌دهد کارآمدتر عمل کند.

 

 

آشنایی با چراغ اتاق عمل و ویژگی های آن

   آشنایی با چراغ اتاق عمل و ویژگی های آن

فروشگاه به توان تجهیز احیاء نمایندگی اصلی فروش انواع چراغ اتاق عمل و خدمات تعمیر چراغ اتاق عمل

چراغ اتاق عمل که به عنوان چراغ سقفی جراحی نیز شناخته می شود، یک قطعه مهم از تجهیزات پزشکی است که در تمام اتاق های عمل یافت می شود. برای تامین روشنایی در طی مراحل جراحی استفاده می شود. هدف اصلی این چراغ ها تولید روشنایی مانند نور روز است که عاری از گرما و نفوذ عمیق است. ویژگی اصلی این نورپردازی توانایی آن در به حداقل رساندن سایه ها و اطمینان از عمق بالای نور است.

علاوه بر این، از آنجایی که این لامپ برای مدت طولانی استفاده می شود، باید نور خنکی از خود ساطع کند تا از آسیب به بافت های بیمار یا افراد حاضر در اتاق عمل به دلیل تولید گرما جلوگیری شود. این دستگاه یکی از حیاتی ترین و قابل توجه ترین ابزار در محیط جراحی است.

چراغ های اتاق عمل چه ویژگی هایی دارند؟ 

نور کافی و استاندارد را ارائه می دهند. 

نور کافی برای هر عمل جراحی ضروری است. هر جراحی خاص به شدت و سطح روشنایی خاصی نیاز دارد. در دستگاه‌های روشنایی مختلف، این دو پارامتر با مقادیر خاصی از شدت نور (اندازه‌گیری شده در لوکس) و قطر میدان روشن (اندازه‌گیری شده بر حسب سانتی‌متر) نشان داده می‌شوند که برای چراغ‌های اتاق عمل طبق استانداردهای مختلف برای شرایط خاص تعیین می‌شوند.

دارای نور طبیعی مانند نور روز

وجود نور طبیعی روز در روشنایی اتاق عمل ضروری است. نور خورشید از ترکیبی از تمام طول موج های نور مرئی به همراه طیف گسترده ای از طیف های نامرئی از جمله مادون قرمز و ماوراء بنفش تشکیل شده است که به صورت یک نور سفید مایل به زرد کم رنگ ظاهر می شود.

استفاده از طیفی شبیه به نور خورشید در سیستم های روشنایی می تواند به طور قابل توجهی خستگی چشم و خطاهای تشخیص رنگ را کاهش دهد. این را می توان با استفاده از یک فیلتر مناسب برای نور ساطع شده از یک لامپ هالوژن، به ویژه هدف قرار دادن محدوده مادون قرمز و بخشی از طیف قرمز به دست آورد

تولید نور خنک با فیلتر مناسب 

ایجاد روشنایی خنک از طریق استفاده از فیلترهای نوری مناسب در روش های جراحی، به ویژه در طول عملیات طولانی، ضروری است. به حداقل رساندن گرما در اطراف سر و گردن جراح و همچنین در ناحیه جراحی بسیار مهم است. حداکثر افزایش دمای مجاز در این مناطق بر اساس استانداردهای خاصی تعیین می شود.

توانایی نور برای نفوذ به ناحیه جراحی 

این قابلیت به دو دلیل اصلی در اتاق عمل حیاتی است: اول، نیاز به روشن کردن محل جراحی است که ممکن است عمق قابل توجهی داشته باشد. دوم، اجتناب از لزوم جابجایی یا تنظیم مجدد نور هنگام تغییر ارتفاع میز جراحی مهم است.

به طور معمول، بازتابنده‌هایی که به شکل بیضوی طراحی شده‌اند، عمق نفوذ تنها چند سانتی‌متر را ممکن می‌سازند. برای دستیابی به دید واضح در اعماق بیشتر در ناحیه جراحی، لازم است به طور مداوم تمرکز نور تنظیم شود.

به حداقل رساندن سایه ها در روش های جراحی

 

کاهش سایه ها در ناحیه جراحی به دلیل قرار گرفتن نور در بالای جراح، که می تواند دید شانه یا سر را مسدود کند، بسیار مهم است. روش‌های مختلفی در طراحی منابع نور و بازتابنده‌ها برای کاهش سایه به کار می‌رود، از جمله:

 

افزایش اندازه بازتابنده و طراحی آن به شکل بیضوی برای همگرایی نور منعکس شده. این رویکرد اساسی از ایجاد سایه های برجسته در زمینه جراحی جلوگیری می کند. چنین نورپردازی معمولاً به عنوان نور تک منبع یا کانونی شناخته می شود.

 

استفاده از منابع نوری متعدد که در زوایای مناسب قرار گرفته اند تا نقاط کانونی آنها به سمت ناحیه جراحی هدایت شوند. اگرچه این روش به دلیل نیاز به بازتابنده ها و لامپ های اضافی هزینه های تولید بیشتری را به همراه دارد، اما به طور موثر اثرات سایه را کاهش می دهد.

ماهیت چند نقطه ای این روش نورپردازی نه تنها سایه ها را در میدان جراحی از بین می برد، بلکه یکنواختی نور را نیز تضمین می کند. این چراغ ها معمولاً به عنوان نور چند ستاره یا چند کانونی شناخته می شوند.با طراحی بسیار کاربردی، این رویکرد دارای یک طرح بهینه برای تسهیل تنظیم و موقعیت لامپ ها، همراه با بازوهای تخصصی است که به حالت بی وزنی دست می یابند، آزادی حرکت را افزایش می دهد و زاویه چرخش را افزایش می دهد.

 

آشنایی با ابزار جراحی و مشخصات آنها

  

  آشنایی با ابزار جراحی و مشخصات آنها

 فروشگاه به توان تجهیز احیاء نمایندگی اصلی فروش انواع ابزار جراحی 

ابزار های جراحی در تماس مستقیم با خون، پوست و بافت قرار می گیرند. ابزار یا تجهیزات جراحی شامل ابزارهای تخصصی است که برای عملکردهای خاص در طول عمل جراحی طراحی شده اند. هر ابزار جراحی بر اساس کاربرد آن در انواع خاصی از جراحی ها، اعم از تخصصی یا عمومی، دسته بندی می شود. تمام وسایل مورد استفاده در اتاق عمل از فولاد ضد زنگ ساخته شده و قابلیت استریل شدن را دارند. انواع قیچی ، سوزنگیر، پنس جراحی و ابزار های تخصصی هر عمل جزو ابزار های جراحی میباشند.

مواد ساخت ابزار جراحی چه نام دارد؟

انتخاب مواد برای ابزار جراحی یک عامل بسیار مهم در کیفیت و طول عمر آنها است. این مواد باید دارای ویژگی هایی مانند استحکام، مقاومت در برابر خوردگی، استریل پذیری و زیست سازگاری باشند.

فولاد ضد زنگ: به دلیل مقاومت بالا در برابر خوردگی و قابلیت استریل شدن موثر، پرمصرف ترین ماده برای وسایل جراحی است. 

تیتانیوم: ایده آل برای ابزارهایی که نیاز به طراحی سبک وزن همراه با استحکام بالا دارند، مانند ایمپلنت. 

پلاستیک های پزشکی: مناسب برای ابزارهایی که وزن و رسانایی حرارتی کمتری دارند. 

بی متال: برای سازهایی که نیاز به انعطاف پذیری بالایی دارند استفاده می شود.

ملاحظات مهم در انتخاب ابزار جراحی

دقت و کیفیت 

دقت و کیفیت ابزارهای جراحی تاثیر مستقیمی بر اثربخشی و ایمنی روش های جراحی دارد. ابزارهای باکیفیت با توجه دقیق به جزئیات طراحی شده و از مواد بادوام ساخته شده اند و به آنها امکان می دهد تحت شرایط سخت جراحی به طور قابل اعتماد عمل کنند.

استریل سازی 

ابزارهای جراحی باید کاملاً استریل شوند تا از انتقال عفونت جلوگیری شود. بسیار مهم است که ابزاری را انتخاب کنید که به راحتی استریل شوند.

مناسب بودن ابزار برای جراحی مورد نظر 

هر عمل جراحی به ابزار خاصی نیاز دارد. انتخاب ابزار مناسب برای نوع جراحی می تواند به طور قابل توجهی بر موفقیت و دقت عمل تاثیر بگذارد.

هزینه و بودجه 

هزینه ابزارهای جراحی نیز یک عامل کلیدی در انتخاب آنها است. در حالی که ابزارهای باکیفیت ممکن است دارای قیمت بالاتری باشند، دوام و عملکرد آنها در طول زمان می تواند سرمایه گذاری را توجیه کند.

نگهداری و استریل کردن وسایل جراحی 

نگهداری و استریل کردن صحیح وسایل جراحی نه تنها طول عمر آنها را افزایش می دهد بلکه از عفونت و مسائل مربوط به سلامتی نیز جلوگیری می کند.

روش های استریل کردن ابزار جراحی: 

استریلیزاسیون با بخار (Autoclaving): رایج ترین روش برای استریل کردن ابزار استیل ضد زنگ. 

استریلیزاسیون گاز (اتیلن اکسید): مناسب برای ابزارهای حساس به حرارت. 

استریلیزاسیون پرتویی (اشعه الکترون یا گاما): برای مواد پلاستیکی و الکترونیکی استفاده می شود. 

دستورالعمل های مراقبت: 

تمیز کردن قبل از استریلیزاسیون: حذف بقایای بافت و خون از ابزار با استفاده از مواد شوینده تخصصی. 

نگهداری در محیط خشک و تمیز: از زنگ زدگی و تخریب مواد جلوگیری می کند. 

 

صفحه قبل 1 صفحه بعد